Press / Mondo: Olimpijakos "otima" Laneta, Mrđa u AEK-u?

Olimpijakos "otima" Laneta, Mrđa u AEK-u?20.06.2010. 13:28

Mondo(0)
I

zvor MONDA iz Grčke tvrdi da je Olimpijakos ozbiljan u nameri da pokvari transfer Milana Jovanovića u Liverpul.

Ovih dana je teško zamisliti udarni naslov u kojem se ne pominje levokrilni napadač "orlova". Gol za pobedu nad Nemačkom, "pretnja" Marku Marinu, duhoviti komentari...

Kada je Milan Jovanović ispričao i prepričao sve što je imao, "delegacije" dnevnih novina otišle su u goste njegovim roditeljima, supruzi i deci.

E, u nedelju je na dnevnom redu nešto što nema direktne veze sa nastupom reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi - novi Lanetov klub!

Kako javlja izvor portala MONDO u Grčkoj, Olimpijakos je uspeo da reši finansijske probleme tako što je dugogodišnji vlasnik, Sokratis Kokalis, prodao većinski paket deonica bogatom preduzetniku Vagelisu Marinakisu.

Novi gazda je kao jednu od glavnih "meta" u letnjem prelaznom roku označio upravo Jovanovića i spreman je da mu ponudi uslove kakvi se ne odbijaju lako!

Na Marinakisovoj listi želja nalaze se još Trezege, Deko, Hleb, Timoščuk, Saviola...

Sam Jovanović više puta je svoj transfer u Liverpul predstavio kao završenu stvar, međutim, činjenica je da Lanetovog imena i prezimena još nema na spisku prvotimaca "crvenih".

Štaviše, zvanični sajt Liverpula u subotu je preneo Jovanovićevu izjavu listu "Liverpul eko", u kojoj srpski as poručuje da će ugovor potpisati po povratku sa Mundijala i da odlazak Rafaela Beniteza nije ništa promenio u njegovim planovima.

Jovanović je slobodan igrač, pošto mu je proletos istekao ugovor sa Standardom, tako da može da pređe u bilo koji klub. Ostaje, ipak, nejasno da li između njega i Liverpula postoji bilo kakav potpisan dokument, ili je sve ostalo na usmenom dogovoru, sa kojim se možda neće složiti Benitezov naslednik?!

U svakom slučaju, Lane sada ima jak "plan B" u Pireju, gde bi mogao da nastavi tradiciju srpskih legendi Olimpijakosa, Darka Kovačevića i Predraga Đorđevića.

Izvor MONDA tvrdi da bi još jedan naš reprezentativac mogao da se preseli u glavni grad Grčke.

Napadač Vojvodine Dragan Mrđa uz obeštećenje može da napusti tabor "lala", a za njegove usluge je ozbiljno zainteresovan atinski AEK.

Ostaje da se vidi hoće li se neka od ovih varijanti pretočiti u stvarnost, međutim, jedno je sigurno - Antićevi "orlovi" su na ceni!

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...